Legend Online İncelemesi Ve Kolay Hile

Bilgisayarınıza hiç bir dosya indirmeden tamamen sitesi üzerinden oyniyabileceğiniz en harika oyunlardan birtanesi olan legend online ! Öncelikle oyunun sitesine girip ücretsiz olarak kayıt olmanız gerekmekte.Daha sonra ise istediğiniz karekterler arasında seçim yapmanız gerekicek.Bu karekterleri inceliyoruz ;
Büyücü;Sihirli saldırılarak yaparak düşman üzerinde büyük hasar oluşturur.Defansı oldukça düşüktür vuruşları cok güçlü olsada defansının güçsüz olduğunu söyliyebiliriz.Eğerki sihirli saldırınız çoksa düşman size zarar vermeden yenebilirsiniz.
Savaşçı;Oyundaki en güçlü karekterdir.Çok güçlü saldırılar yapabilir,defansı en güçlü karekter bu olduğunu söyliyebiliriz.Eğer sihirli defası da iyise oyunun en güçlü karekterini yapmak sizin elinizde!Savaşçıda defans ve saldırı geliştirilmesi gereken en öncelikli yeteneklerdir.
Okcu;Saldırısı yüksek olan bir karekterdir.Saldırılarıyla düşmanı hemen yenebilir.Boss'a en çok zarar veren karekter okçudur.Defansı orta seviyedir.Eğer saldırınız çok güçlü ise defansınız orta olsa bile düşmanınızı size zarar vermeden yok edebilirsiniz!
Evet karekter bunlar bu 3 karekter arasından istediğinizi seçmek sizlerin ellerinde.Şimdi ise karekterinizi çok kolay bir şekilde kasabileceğiniz hileyi sizlere vereceğiz

                          Legend Online Kolay Hile
Şimdi sitemizin yapmış olduğu hileyi sizlere veriyoruz.(Hileyi sadece 1 kere kullanma hakkınız bulunmaktadır.)
Buraya tıklıyarak hileyi kullanabilirsiniz!


Previous
Next Post »
Thanks for your comment